Om os

Velkommen til Scan Design

Scan Design er en grafisk virksomhed som producerer og formidler tryksager til mindre, mellemstore og større virksomheder i Danmark og Færøerne.

Det er vigtigt at have et godt og professionelt ansigt udadtil. Dette gælder både visitkort, brochure og andre typer reklameartikler, der benyttes som led i profileringen af virksomheden.

Som underleverandør til en række større grafiske virksomheder har Scan Design ApS formået gennem årene at tilegne sig en meget stor og bred viden om alt indenfor den grafiske verden.

Scan Design ApS har den viden og erfaring, der skal til for at sikre din virksomhed den bedst mulige produktion af jeres tryksager og den optimale løsning mht. kvalitet og økonomi. Vi ved endvidere, at alt grafisk skal gå stærkt samt være af høj kvalitet.

Scan Design ApS laver alt fra grafisk design og layout til digital- og offset trykning. Hos os er du ikke blot en del af en kundekreds, men kernen i processen. Vi yder altid den bedst mulige service uanset ordrens størrelse og leverer altid materiale vi kan være stolte af og til særdeles konkurrence dygtige priser.